ДОБРЕ ДОШЛИ!

В нашия блог Feel Varna by Bilyana&Katya искаме да ви покажем Варна през нашите очи и да и се насладите, както го правим ние.

Да ви представим теми, които са ви интересни, ако вибрирате на нашата чистота.
Да ви препоръчаме хора, събития, книги и места, които са ни харесали.
И понеже всяка личност се развива, а Feel Varna by Bilyana&Katya е много наше, много лично web пространство, блогът също ще се развива и ви обещаваме, че няма да скучаете.

ИДЕЯТА

Блогът, който се роди от една идея за неизвестни варненски дестинации. А веднъж завъртяло се в нашите умове, креативното колело няма спирка. Също като снежна топка, с всеки оборот добавяше нови, по-добри идеи, докато се оформи в този вид – пресечна точка на всички наши лични желания, хобита, страсти – без ограничения и съображения.

АВТОРИТЕ

Биляна Георгиева
Биляна Георгиева

Тя е нашият Жонгльор! Защо? Ами защото работи едновременно по няколко проекта, постоянно е в движение и на нейното темпо може да издържа само тя! Ако сте любопитни, може да разгледате нейната страница www.tvori.eu, където ще се запознаете от първо лице с Биляна Георгиева.

Аз ще ви представя моята Били, тази, с която учихме на един чин до седми клас и с която след 24 години сме отново рамо до рамо, но на друга сцена…нашата собствена!

Били – тя е спокойния глас и уравновесеното присъствие, тя есперементира и те поставя в изненадващи ситуации, тя е график и цветни листчета, тя е топла усмивка и женска лудост. Тя е извор на идеи, живот на обороти и момиче, което носи морето в сърцето си! Обича предизвикателствата, но най-вече да предизвиква себе си.Обича семейството си, природата, животните и красотата в заобикалящия е свят. Може да те влуди, но може и по най-деликатния начин да ти поднесе всяка истина.

Тя е Биляна.

Благодаря ти, че ми се довери, че имаш желание и намираш време и енергия и за този проект! Благодаря ти за вратите, които отваряш!

Катя Бодакова (ex Радева)
Катя Бодакова (ex Радева)

Познавам Катя от далечния 20ти век, когато седяхме на един чин в училище „Пейо Кр. Яворов“ във Владиславово, ходихме на лека атлетика и събирахме картинки от дъвки Турбо.

За мен тя е усмивка и енергия, усет за красивото и усещане за веселост.

Катя обича хората, общуването, природата, морето (ама разбира се), от време на време ме вкарва в правия моден път, кафето (о,да!), чантите и обувките (не непременно в този ред), двете йоркита (Кики и Лили) и двете си семейства (за да е напълно ясно – имам предвид родното и придобитото по собствено желание след навършено пълнолетие).

Откакто работим заедно заобича шрифтове, теми в wordpress, Instagram филтри, хаштагове и работни срещи през седмицата в кафета на морския бряг (това май си го обичаше и преди).

Благодаря ти, че ме ръчкаш и структурираш и за това, че повярва в идеята и че продължаваш да я захранваш с ентусиазъм!

Последни публикации

Искам да прочета за

Коментари

    Архив

    (Visited 90 times, 1 visits today)
    Сподели на...