Пиполандия е моят вътрешен свят – свят, филтриран от негативното, грозното и злобното. Пиполандия се променя постоянно и следващите редове са я направили такава, каквато е към днешна дата.

Чудо No1: моята ВЯРА

Убедена съм, че всеки човек притежава своя “супер сила” – такава, която неизменно му помага в трудни моменти и го определя. Това, в което е най-добър.

Аз вярвам и вярвам силно и убедено. Вярвам, че всяко зло е за добро-винаги! Вярвам в доброто в хората-всеки го носи, но понякога е много дълбоко скрито…или погребано. Вярвам в щастливия край.

Чудо No2: моето СЕМЕЙСТВО

Две са нещата, които не избираш в живота си – семейството и държавата, в която се раждаш. Благодаря на Господ за благословията му! Живея на най-хубавото място на този свят и имам прекрасно семейство – те са моето богатство, източник на сила, подкрепа, радост и тревоги.

Чудо No3: ЗАДГРАНИЧНИ пътувания

Носят ми уникален позитивен заряд, както нищо друго, с давност от няколко месеца. Аз съм впечетлителен човек и очите и умът ми буквално експлоадират от гледките, които попивам, а facebook от снимките, които публикувам. Обожавам да снимам, за да уловя прекрасните моменти и да ги споделя с всички – такива, каквито съм ги видяла точно сега.

Чудо No4: ПРИРОДАТА

Това е моят източник на енергия, на презареждане, на изумление, на красота.

Чудо No5: моята връзка с ВОДАТА

Имам нужда да живея с вода около мен – да я виждам, усещам, да се потапям в нея. Тя ми носи вътрешен мир и спокойствие, като нищо друго.

Чудо No6: УСМИВКАТА

Тя е най-красивият, скъп и уникален аксесоар. Тя прави чудеса, тя отваря и най-здраво заключените врати, тя променя човека, деня и света. Нося я винаги!

Чудо No7: ПРИЯТЕЛИТЕ И ТВОРЧЕСТВОТО

Първите не е нужно да са много, а да са точните хора, с които да споделяш най-тежките и най-щурите моменти в живота си, които те приемат такъв, какъвто си, такива, които не те съдят, но и които нищо не ти спестяват.

Второто е това, което прави живота ми шарен, красив, жив, разнообразен и щастлив.

Хубаво място е Пиполандия!😉

Бонус чудо: ЛЮБОВТА

Прекрасно е да обичаш и да бъдеш обичана! Да даваш и получаваш. Да отвориш сърцето и душата си за любимите хора и същества. Да намериш своя мъж! Да създадеш семейство,  дом и живот, изпълнени с любов, топлина, уют и обич. И смях! Много смях!

 

by Katya

(Visited 31 times, 1 visits today)
Сподели на...